kerat%20copy-normal.jpg

Kun lapset menevät päiväunille ja isäntä lähtee ruokakauppaan, niin mitä äiti tekee? Kaivaa tietenkin langat, puikot ja muotilehdet esiin. Ihanaa, hetki itselle. Voisi kuvitella, että kun suunnittelee neuleita työkseen, niin vapaapäivinä ei neulominen enää maistu. Päinvastoin. Se on niin turhauttavaa, että koko ajan tekee hienoja uusia neuleita, mutta mikään niistä ei jää itselle. Toivottavasti tämä blogi muuttaa asian ja tulee joskus neulottua ihan vaan omaksi iloksi. Neulominen on maailman paras tapa rentoutua. Tämän tietävät kaikki neulomiseen hurahtaneet.

Tämän päivän kokeilu on yhdistelmä Teetee lankoja Cacao, Paljetti ja resoreihin Alpakka. Meinasin tehdä niistä keväisen baskerin ja neulepuseron. Tuo raikas punainen piristää kivasti harmaita lankoja. Siksi voisin tehdä uudella Saga langalla suuren punaisen tuubihuivin neulepuseron pariksi. Siitä voisi tulla aika kiva asukokonaisuus. 

kokeilu%20ja%20tulppaanit%20copy-normal.

Sieltä se mies tuli ruokakaupasta tulppaanipuskan kanssa. :-) Tähän aikaan vuodesta ei kamalasti harmita asua Hollannissa. Kevät alkaa tulla ja krookukset kukkii jo. Tulppaanipellot alkaa kukkia muutaman viikon kuluttua. Ihanaa...

paljettikerat%20copy-normal.jpg